2017. július 12., szerda

Meghan March - Vágy és hatalom

Vágy 1


Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. 
Hogy seggfej vagyok? 
Hát igen. 
És tudod, mit? Jól is érzem így magam. 
Vagyis jól éreztem… 
Amíg nem találkoztam Vele. 
A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. 
Csakhogy van egy kis baj. 
Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát… ritka, mint az unikornis, és újra akarom! 
Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? 
Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg.
És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom!
Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Álomgyár, 2017
Eredeti mű: Meghan March – Dirty Billionaire, 2015



Ejnye-bejnye, milyen szemérmesek lettünk, ha le kell írni a fülszövegben a “farok” szót, ugyanis ami a fülszöveg nagy részét képezi, az egy az egyben a szerző által írt bevezető a könyvről és az első mondata így szól: “Jó nagy farkam van, és tömött pénztárcám”. S fura, hogy ez a szemérmesség csupán a férfiasságra vonatkozik, a női nemi szervet símán le lehet írni, sőt a továbbiakban mehet a szókimondásnak nevezett vulgaritás. Egyébként a fülszöveg kitűnően szemlélteti milyen stílusban is íródott a könyv, tehát érzékenyebb lelkű hölgyek mellőzzék. Ez egy 18+ korosztálynak szóló könyv. 
Egy újabb sablonos erotikus történet a naiv fiatal lányról, aki a karrier és a hírnév után fut, és egy irányításmániás, dominánst játszó, arrogáns milliárdosról. Olyan "pénzem van, enyém a világ és bármit megtehetek" típus.
Hollyt, a történet hősnőjét, egy countryénekeseknel szóló tehetségkutató verseny győzteseként, a számára nagyon előnytelen szerződésre kötelezik – minek következtében amúgy is döcögő karrierjét egy levitézlett énekes folyamatosan megcsalt barátnőjeként kell elpazarolnia, hogy az illetékes botrányhős hanyatlóban levő karierjének újabb löketet adjon. Az ilyen, média számára kitalált kapcsolatok mindenki számára ismeretesek már, ha nem máshonnan, hát a bulvársajtóból.
Mivel elege van már a gyakori botrányokból és abból, hogy magánéletét is egy lúzer karrierjének megmentésének kell szentenie, karácsony este Holly gondol egy merészet és a hotel bárjában szándékszik felcsípni egy férfit, akivel – reményei szerint – egyetlen éjszakát akar eltölteni.
Itt lép be a képbe az arrogáns milliárdos, Creighton Karas, aki nem igazán tudja elfogadni azt, hogy reggel egyedül ébred, és még azt sem tudja honnan szedje elő előző éjszakai kalandjának tárgyát. Ezért a médiához fordulva, csellel magához csalogatja, s mi több, ripsz-ropsz feleségül is veszi.
Csakhogy Hollyt szerződés köti a lemezkiadóhoz, koncertjei lennének, az újdonsült férj pedig úgy képzeli el, hogy friss asszonykája otthon várakozik, míg neki két üzlet között ideje lesz vele foglalkozni. Ez számos nézeteltérésre ad okot kettejük között, és amikor Craighton a kompromisszumos egyezséget sem tartja be és Holly karrierje veszélybe kerül, a lánynak lépnie kell valamilyen irányba: feladja az álmait, hogy valamikor híres countryénekes lesz vagy hátrahagy mindent és a karrierjére koncentrál.
A történet rövidke, alíg néhány óra alatt el lehet olvasni és nem ér véget. Tehát, aki nem szereti a függővéges sztorikat, az várja ki türelemmel a folytatásait. És engem erősen emlékeztetett Kriszcsön Grey és Anastasia Steele történetére - játszószoba nélkül. 
Még két rész lesz belőle és a kiadó mindkettőt megjelentetni tervezi – legalábbis pillanatnyilag ez az állás. Semmi plusz a hasonló témájú és felépítésű kiadványokhoz képest.
Erotikus írások kedvelőinek ajánlott, különösen azoknak, akik szeretik ha a férfi főhős dominálja és manipulálja a partnerét és lehetőleg minden szinten az agytalan bábu szintjére alacsonyítja. De hát ízlések és pofonok…




 A trilógia további részei, melyeket szintén az Álomgyár tervez megjelentetni:


2. Vágy és kétség
Dirty Pleasures, 2015

3. Vágy és szerelem
Dirty Together, 2016