2016. május 28., szombat

Bella Andre - Csak téged látlak

A Sullivan család 5


"A regény főszereplői korábban esküvel fogadták, hogy soha nem lesznek szerelmesek. Megtalálhatják-e mégis a szerelmet egymás karjában? 
Zach Sullivan semmit sem akar kevésbé, mint hogy két hétig vigyázzon a testvére kölyökkutyájára – egészen addig, amíg nem találkozik egy kutyákkal foglalkozó, rendkívül vonzó nővel. Heather okos és szép, és találkozásuk óta Zach már csak őrá tud gondolni. Pedig úgy tűnik, hogy ő az egyetlen nő az egész földtekén, aki semmit sem akar tőle. 
Heather Linsey még tizenhét évesen tett fogadalmat, hogy soha nem lesz szerelmes, mert a szerelem nem más, mint hazugságok tömege. Azóta is rendületlenül kitartott a fogadalma mellett, és nem engedett a vonzó férfiak kísértésének.
Azonban minél visszautasítóbb Heather, Zach annál inkább vágyik a szerelmére. Vajon sikerül-e a szerelmes férfinak elérnie, hogy Heather újra higgyen a szerelemben?"

Kossuth Kiadó, 2016
Eredeti mű: Bella Andre – If You Were Mine, Oak Press, 2012

A sokrészes család-regény ötödik része, Zach és Heather története.
Tudom, hogy ismétlem magam, hiszen az előző résznél is elmondtam: aki most kap kedvet a sorozat olvasásához, az az első résszel kezdje, mert bár a történetek nem függővégesek, a következő részekben epizódikusan ismét felbukkannak a szereplőik, vagy utalások vannak a velük történtekre.
A fülszöveget olvasva csak egy csimpánz nem jönne rá, hogy Zach Sullivan és Heather Linsey egy pár lesz, a történet enélkül is kiszámítható lenne. Két, az ellentkező nem iránt bizalmatlan ember összetalálkozik és egymásba szeret. Ennyi a történet.
Zach, a Sullivanok sármjával és fizikai adottságaival felszerelt üzletember és autóversenyző korán elhunyt apja miatt érzi úgy, hogy nem érdemes egy komoly kapcsolatra pazarolni az idejét, mikor az élet úgyis véges és csak egy szenvedő társat hagyna maga után. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy valamennyi Sullivan-utód közül ő az, aki szinte megszólalásig hasonlít apjára. 
Heather, a kutya-iskola tulajdonos, pedig saját apja miatt bizalmatlan az egész férfi-nem iránt, mert mély nyomot hagyott benne a felfedezés, hogy szülei házassága merő képmutatás és apja a házasság első pillanatától csalja az anyját, aki erről tud, de úgy tesz mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Természetesen szinte valamennyi Sullivannal találkozunk a történet valamelyik pontján, családi összejövetel ürügyén, vagy azért mert megszületik az első Sullivan-unoka (jaj nekünk! új generáció a láthatáron!), vagy egyszerűen csak azért, mert Sullivanék szeretnek összegyűlni.
Körülbelül ennyi lenne a történet, jó keményen megfejelve erotikával – valamennyi eddig magyarul megjelent rész közül talán ez a legtöbb erotikával rendelkező –, és két roppant szimpatikus kutyával: egy nyugis dán doggal és egy rakoncátlan terrier-kölyökkel.
Még sok rész van hátra a sorozatból, számszerint 11, szurkoljunk, hogy valamennyit olvashassuk magyar nyelven.

A sorozat magyarul már megjelent részei



1. A Sullivan család, Ulpius-ház, 2014
The Look of Love
Chase Sullivan és Chloe Peterson 

2. Menekülés a szerelemtől, Ulpius-ház, 2014
From This Moment On
Marcus Sullivan és Nicola Harding

3. Most és mindörökké, Ulpius ház, 2014
Can't Help Falling In Love
Gabe Sullivan és Megan Harris

4. Örökké a tiéd Kossuth Kiadó, 2016
I Only Have Eyes for You
Sophie Sullivan és Jake McCann