2016. január 13., szerda

Lauren Rowe - A Klub (A klub 1)

Létezik egy exkluzív társkereső klub, amely borsos tagsági díj ellenében garantálja, hogy bárki számára megtalálják a tökéletes partnert. Nagy reményekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jóképű, sikeres üzletember és szexmániás nőbűvölő, aki azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy minden nőt, akit ágyba visz, eljuttasson a csúcsra. Kisvártatva üzenet kap a Klub egyik munkatársától, aki elárulja, hogy még sosem volt része a teljes gyönyörben. Jonas megszállottan keresni kezdi, és mindent megadna, hogy bizonyíthasson. A Klub, ahol ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé válik hősünk számára.
Üdvözöljük a Klubban, ahol minden álma valóra válhat!

Eredeti mű: Lauren Rowe - The Club
Európa Kiadó, 2015

Nagyon megtévesztő fülszöveg, teljesen másra vártam és nem tetszett amit helyébe kaptam. Egy sorozat első része, aminek további részeit reményeim szerint nem fogom elolvasni. 
A két főszereplő folyamatosan fényezi egymást, kizárólag szuperlatívuszokban beszélnek egymás testi, mentális és lelki adottságairól és nincsenek híján az önbizalomnak sem. Pornográfiát súroló erotikus jelenetek amelyek Pláton idézésével folytatódnak. - Emelje fel a kezét aki szex után Plátonból, vagy bármely más ó- vagy jelenkori filozófusból idézget és mélyrehatóan meg is beszéli azon idezetek értelmét partnerével.
A szereplők közhelyesek. Jonas Faraday egy újabb szívdöglesztő, unatkozó milliomos, Sarah pedig a keményen dolgozó-tanuló fiatal lány, tehát sablonos összeállítás, tizenkettő egy tucat
A cselekmény egyszerű: a főhős eldönti, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy bebízonyítsa a főhősnőnek - aki a Klub alkalmazottja és a főhős felvételi kérelmének elbírálója -, hogy igenis képes az orgazmusra. A főhősnő pedig sokszáz oldalon ellenál - mentálisan, természetesen, mert fizikailag keményen folyik a szex. Ennyi. Habnak a tortán az utolső pillanatban kiderül, hogy a Klub nem más mint egy nagy nemzetközi kupleráj.
Egy adott pillanatban drukkoltam már Sarah-nak, a főhősnőnek, hogy legyen már meg az a tetves orgazmusa és legyen vége a könyvnek. De hát ízlések és pofonok...


A sorozat további részei, egyelőre angolul:

2. The Reclamation
3. The Redemption
4. The Culmination



A további részek az ikerpár másik tagjáról, Josh Faradayről szólnak:

5. The Infatuation - Josh and Kat Part I
6. The Revelation - Josh and Kat Part II
7. The Consummation - Josh and Kat Part III